Konceptet

     
   
“Hvis du elsker at gøre et godt køb og vil på jagt i de mange spændende sager, som er til salg, er det blot at besøge os ligesom enhver anden butik. Der vil være noget for enhver smag, da vi både har brugte sager, loppeguld, hjemmelavede ting og ubrugte varer fra butikker og webshops, som sælger ud af f.eks. rester eller vareprøver – og der vil blive sat nye varer til salg dagligt. Vi har prøverum, så du har mulighed for at prøve tøjet i butikken, da tøj, såvel som alle andre varer i vores butik, er “købt som beset”, ligesom på almindelige loppemarkeder, og der derfor ikke gælder retur- eller reklamationsret.

Hvis du vil sælge, lejer du en stand i minimum en uge af gangen og så får du udleveret stregkoder, der er registreret på dit kundenummer og dermed passer til din stand. På dine stregkoder er der plads til at skrive pris, og du bestemmer selv, hvad dine ting skal koste. Når du har lejet en stand kan du naturligvis frit fylde op, som du har lyst til, når der bliver solgt varer i løbet af perioden.

Derudover kan du, i din lejeperiode, placere en til to værdifulde varer i en af vores aflåste vitriner. Du kan, efter aftale med os, placere flere ting i vitrinerne, hvis vi vurderer, at der er plads til det. I perioden, hvor du har lejet en stand, kan du også tilkøbe plads i galleriet eller gulvplads til f.eks. møbler, barnevogne eller andet, der ikke kan være på standene. Vi tager forbehold for, at der ikke altid er plads i disse afdelinger.

Dine stregkoder er unikke og derfor kan vores kassesystem skelne dit salg fra andres. Det vil også sige, at alle varer, uanset om de står på din stand eller er placeret rundt omkring i butikken, bliver holdt styr på via stregkoden, som angiver, hvilken stand, varen hører til.

Alt hvad du sælger for bliver sat direkte ind på din konto, minus 19%, som vi tager i kommission for at formidle salget. Vi udbetaler fortjeneste til dig efter din lejeperiode slutter, men du er altid velkommen til at spørge til dit salg undervejs. Ved længere tids leje kan fortjeneste udbetales løbende.

Book en stand via vores hjemmeside, facebook eller ved at komme ned i vores butik – du kan altid ringe og høre i forvejen, om der er ledige stande, så du ikke går forgæves.

Når du har lejet en stand, kan du komme og indrette den fra en time inden lukketid dagen før den første dag i din lejeperiode. Så er du i gang, og vi glæder os til at sælge dine sager!