Loppegiganten byder dig velkommen til vores hyggelige butik i Egedal Centret

Her holder vi loppemarked hver dag i vores store loppesupermarked. Få tømt ud i gemmerne og tjen oven i købet lidt penge på dit loppe-guld!

Hos os kan du sælge dine loppeting uden du selv skal stå og passe en bod. Konceptet går ud på at man lejer en stand på ugebasis, hvor man selv sætter varerne op med priser på. Vores personale sørger så for selve salget. Pengene fra salget minus 19% i kommission sættes direkte ind på dit Dankort uden ventetid. Nemmere kan det ikke blive…

Vi tilbyder store fleksible dobbelt stande med både plads til tøj og ting, så hvorfor nøjes med en lagerreol, når du kan få den fulde pakke hos os! Du får oven i købet SMS hver aften med dagens salg, så du kan følge med hjemmefra.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Loppegiganten.

BOOK NU!

TJEN PENGE

“Hvad enten du er privat person, som trænger til at rydde op i gemmerne derhjemme, kreativ sjæl, der vil sælge dine kreationer, eller har du en masse varer, som har brug for et lille outlet, så har vi åbnet en butik, der gør det let for alle at tjene penge på sine sager – uden selv at bruge tid på at sælge dem!

REDUCE & REUSE

“Vi ønsker at bidrage til den positive udvikling i samfundet, hvor kulturen omkring at reducere spild og genbruge blomstrer. Derfor vil vi gerne byde sælgere og købere hjerteligt velkommen til et hyggeligt loppemarked, som ikke er påvirket af vejret og som har åbent alle ugens dage.

Adresse/Åbningstider

Loppegiganten
Egedal Centret 112
3660 Stenløse
Telefon 70230050
info@loppegiganten.dk
Cvr: 37652377
Mandag-Fredag 10-18 / Lørdag & søndag 10-16